Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Rødkål
Foto: Jes Buusmann

Rødkål - opskrift fra Hendes Verden

Rødkål med ribs

Sådan skal rødkålen smage!

(4 pers.)
Print

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller smør
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

  1. Snit kålen fint, brug evt. en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne – det kan du gøre samtidig med kålen i foodprocessoren.
  2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt æbleeddike, ribssaft og sukker, og krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør rundt nogle gange undervejs. Smag igen kålen til med salt og sukker.
Se, hvad vi ellers skriver om: Rødkål og Ribs