Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Røget laks med agurkesalat
Foto: Thomas Hergaard

Røget laks med agurkesalat - opskrift fra Hjemmet

Røget laks med agurkesalat

(8 personer)
Print

Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
8-16 skiver røget laks (300-400 g)
1 agurk
100 g rygeost uden kommen
1 dl cremefraiche (9% eller 18%)
2 tsk sød sennep eller ravigottesovs
2 hjertesalater
salt og peber

  1. Vask agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i tynde skiver.
  2. Rør rygeost godt sammen med cremefraiche og sennep eller ravigottesovs. Smag til med salt og peber og vend agurkeskiverne i.
  3. Anret lakseskiverne på salatblade med agurkesalat.
Se, hvad vi ellers skriver om: Forret