Røget laks med feta-urtemousse
SPONSORERET indhold

Røget laks med feta-urtemousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker forret til nytårsaften eller andre festlige lejligheder.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
18. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(8 pers.)

Ingredienser

3 blade husblas
1 dl bouillon
1½ dl piskefløde
100 g fetaost
2 tsk. citronsaft
400 g røget laks i skiver
grøn salat
dild
citronbåde
peber
Tilbehør:
flute

  1. Udblød husblassen i vand ca. 10 min. Kog bouillonen op.
  2. Tag gryden fra varmen, og smelt husblassen heri. Køl det af, til det er lunkent.
  3. Pisk fløden til skum. Kom bouillon, fetaost og citronsaft i en blender, og miks det sammen. Vend det i flødeskummet, og stil moussen i køleskab ca. 4 timer.
  4. Dyp en ske i kogende vand, og læg en spsk. mousse på hver tallerken.
  5. Fordel laks og salat på tallerknerne, og pynt med dild og citron.
  6. Giv det hele et drys peber inden servering.

Anbefalet til dig