SPONSORERET indhold
Røget laks med feta-urtemousse
Nem og lækker forret til nytårsaften eller andre festlige lejligheder.
(8 pers.)
Ingredienser
3 blade husblas
1 dl bouillon
1½ dl piskefløde
100 g fetaost
2 tsk. citronsaft
400 g røget laks i skiver
grøn salat
dild
citronbåde
peber
Tilbehør:
flute
- Udblød husblassen i vand ca. 10 min. Kog bouillonen op.
- Tag gryden fra varmen, og smelt husblassen heri. Køl det af, til det er lunkent.
- Pisk fløden til skum. Kom bouillon, fetaost og citronsaft i en blender, og miks det sammen. Vend det i flødeskummet, og stil moussen i køleskab ca. 4 timer.
- Dyp en ske i kogende vand, og læg en spsk. mousse på hver tallerken.
- Fordel laks og salat på tallerknerne, og pynt med dild og citron.
- Giv det hele et drys peber inden servering.