Røget laks med rygeost og spinatsalat
Foto: Betina Hastoft

Røget laks med rygeost og spinatsalat - opskrift fra Hendes Verden

Røget laks med rygeost og spinatsalat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Røget laks med rygeost og spinatsalat
150 g røget laks, gerne helt filetstykke
75 g rygeost
Spinatsalat:
100 g spæde spinatblade
1 bdt. radiser
2 forårsløg
3 afkølede og pillede hårdkogte æg
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
peber
Tilbehør:
ristede fluteskiver

  1. Skyl spinatbladene, og afdryp dem godt. Skær radiserne i skiver. Skær æggene i halve. Fordel spinatblade og radiser i portionsskåle.
  2. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Dryp over salaten.
  3. Fordel skiver af laks og halve æg over salaten. Kom en skefuld rygeost ved hver.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rygeost