Røget laks med rygeost og spinatsalat
SPONSORERET indhold

Røget laks med rygeost og spinatsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

Røget laks med rygeost og spinatsalat
150 g røget laks, gerne helt filetstykke
75 g rygeost
Spinatsalat:
100 g spæde spinatblade
1 bdt. radiser
2 forårsløg
3 afkølede og pillede hårdkogte æg
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
peber
Tilbehør:
ristede fluteskiver

  1. Skyl spinatbladene, og afdryp dem godt. Skær radiserne i skiver. Skær æggene i halve. Fordel spinatblade og radiser i portionsskåle.
  2. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Dryp over salaten.
  3. Fordel skiver af laks og halve æg over salaten. Kom en skefuld rygeost ved hver.