SPONSORERET indhold
Røget laks på ”squashbrød”
4
Ingredienser
½ squash
lidt citronsaft
salt
300 g varmrøget laks (uden skind)
150 g skyr
salt
et nip sukker
Topping:
¼ dl citronsaft
2 spsk flydende honning
2 spsk olivenolie
1 fennikel
salt
1 håndfuld plukket dild
Sådan gør du
Skær squashen i ca. 2 cm tykke skiver. Dryp den med lidt citron, og krydr den med salt. Rør laksen med skyr, og smag til med salt og et nip sukker.
Topping: Rør citronsaft med honning og olivenolie. Skær fenniklen i supertynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend fenniklen med dressingen, og lad den gerne trække et par minutter. Smag til med salt. Vend plukket dild med dressing og fennikel lige inden servering.
Anret skiver af squash (som var de brød), og top med laks og fennikel. Servér straks.
PRØV OGSÅ: Steak med selleriremoulade