laksetatar
SPONSORERET indhold

Røget laksetatar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker frokost med masser omega 3

Af: Julie Hey
21. dec. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 spsk sennep
salt og peber
2 laksefileter
150 g røget laks
1 skalotteløg
4 spsk krydderurter, f.eks. purløg, kørvel og dild
50 g salat, evt. frisée
3 spsk rygeost

 

Sådan gør du:

  1. Skær skindet fra laksen og skær laksekød og den røgede laks i tern.
  2. Pil skalotteløget og hak det fint. Vend lakseternene med løg, sennep og hakkede krydderurter.
  3. Smag laksetataren til med salt og peber og sæt den på køl indtil servering.
  4. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  5. Pluk den og vend den i en skål med rygeost og peber.
  6. Anret laksetataren på en tallerken og pynt med salat og evt. krydderurter.
  7. Tip! Server laksetataren til lune kartoffel- røsti.