SPONSORERET indhold
Røget laksetatar
Nem og lækker frokost med masser omega 3
4
Ingredienser
1 spsk sennep
salt og peber
2 laksefileter
150 g røget laks
1 skalotteløg
4 spsk krydderurter, f.eks. purløg, kørvel og dild
50 g salat, evt. frisée
3 spsk rygeost
Sådan gør du:
- Skær skindet fra laksen og skær laksekød og den røgede laks i tern.
- Pil skalotteløget og hak det fint. Vend lakseternene med løg, sennep og hakkede krydderurter.
- Smag laksetataren til med salt og peber og sæt den på køl indtil servering.
- Skyl salaten og lad den dryppe af.
- Pluk den og vend den i en skål med rygeost og peber.
- Anret laksetataren på en tallerken og pynt med salat og evt. krydderurter.
- Tip! Server laksetataren til lune kartoffel- røsti.