Røget makrel-tatar med radiser og ærter
SPONSORERET indhold

Røget makrel-tatar med radiser og ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og lækker forret til 4 - eller hovedret til 2 personer

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
07. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 røget makrel
1 rødløg
1 tsk. sennep
1 spsk. kapers
Saften af ½ citron
Salt og peber
1 hovedsalat
Ærter til servering

Sådan gør du:

Pil skind og ben af makrellen og pluk kødet fra hinanden. Skær rødløget i bittesmå tern. Rør det hele sammen med sennep, kapers og citronsaft. Smag til med salt og peber. Rul salatbladene sammen om tataren og spis nybælgede ærter til.

PRØV OGSÅ: Ovnbagt sommergrønt og omega-3-mayonnaise med brændenælder

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter