Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Røget makrel-tatar med radiser og ærter
Foto: Line Thit Klein Røget makrel-tatar med radiser og ærter

Røget makrel-tatar med radiser og ærter

Røget makrel-tatar med radiser og ærter

Let og lækker forret til 4 - eller hovedret til 2 personer

plate 4
printer Print

1 røget makrel
1 rødløg
1 tsk. sennep
1 spsk. kapers
Saften af ½ citron
Salt og peber
1 hovedsalat
Ærter til servering

Sådan gør du:

Pil skind og ben af makrellen og pluk kødet fra hinanden. Skær rødløget i bittesmå tern. Rør det hele sammen med sennep, kapers og citronsaft. Smag til med salt og peber. Rul salatbladene sammen om tataren og spis nybælgede ærter til.

PRØV OGSÅ: Ovnbagt sommergrønt og omega-3-mayonnaise med brændenælder

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Makrel, Fisk, Tatar, Smørrebrød og Dansk mad