Opskrift på romersk kylling med rosmarin, persille og sorte oliven
SPONSORERET indhold

Romersk kylling med rosmarin, persille og sorte oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
23. dec. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time

Ingredienser

1 kylling, skåret i stykker
smør til stegning
2 peperoncini (tørrede chilipebre)
5 fed hvidløg
3 dl hvidvin
2 kviste rosmarin
200 g sorte stenfri kalamata-oliven
400 g cherrytomater, halverede
en pande med låg.

Sådan gør du

Svits peperoncini og hvidløg i smør på en pande i ca. 1 minut. Kom kyllingestykkerne på panden til de har taget farve. Hæld hvidvin på panden og skru op et par minutter. Tilsæt rosmarin og oliven i steg videre i ca. 5 min. Kom til sidst de halverede tomater på panden og et halvt glas vand. Lad retten simre i 40 min under låg.

Krydr til sidst med havsalt og friskkværnet peber.