Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Rørt tatar af varmrøget laks
Foto: Thomas Hergaard

Rørt tatar af varmrøget laks - opskrift fra Hjemmet

Rørt tatar af varmrøget laks

12 personer
Print

Arbejdstid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
500 g varmrøget laks eller ørred
1 lille rødløg
1-2 spsk kapers
1-2 dl cremefraiche
1 citron
purløg eller dild
1-2 flutes
salt og peber

  1. Træk skindet af fisken, fjern ben og pluk kødet i mindre stykker. Kom dem i en skål og mos dem let med en gaffel.
  2. Tilsæt finthakket rødløg, kapers og cremefraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg eller dild.
  3. Anret på små skiver ristet flute og pynt evt. med dild.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Spansk mad og Forret