Opskrift på tatar af oksefilet med sprøde brødstænger
SPONSORERET indhold

Tatar af oksefilet med sprøde brødstænger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Friskhed og kvalitet af afgørende, når du laver tatar. Gå derfor til en slagter du har tillid til. Så får du en ægte fransk klassisker, der smager sublimt.

Af: Cecilie Svensson Foto: Mads Stalschmidt
18. mar. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Tatar:
400 gram hakket oksefilet – hak det gerne i hånden og sørg for at bevare lidt struktur i kødet.
2 æggeblommer fra økologiske høns
2 spsk skalotteløg, finthakket
2 spsk kapers, hakkede
2 spsk cornichoner, finthakket
½ spsk tabascosauce
ca. 3-4 spsk estragon og bredbladet persille, hakket
havsalt og friskkværnet peber.

Til servering:
ekstra cornichoner, kapers og skalotteløg til servering
dijonsennep
ekstra jomfruolivenolie
4 tykke skiver surdejsbrød, skåret i stænger

Sådan laver du rørt tatar

Bland alle ingredienser til taren sammen – undtagen kød og æggeblommer. Lad blandingen stå og trække en times tid. Rør derefter det friskhakkede og de friske æggeblommer i blandingen. Smag til med salt og peber.

Rist brødstængerne gyldne med lidt olivenolie og salt på en pande. Anret tartaren med ekstra tilbehør, se billedet og servér med de lune brødstænger. Servér med det samme.