Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Rørt tatar
Foto: Line Thit Klein Rørt tatar med salat og peberrodscreme

Rørt tatar

Rørt tatar med salat og peberrodscreme

Et simpelt og super velsmagende måltid.

clock 20 minutter
printer Print
plate 4

500 g tatar af hakket okseinderlår
2 spsk kapers, hakkede
2 spsk cornichoner, hakkede
2 spsk skalotteløg, hakkede
2 spsk mayonnaise
2 spsk sennep
1 tsk stærk paprika
salt og peber

Peberrodscreme:
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk mayonnaise
2 spsk peberrod, fintrevet
lidt salt

Til servering:
8 skiver ristet brød
8 salatblade
8 radiser
løgringe

Sådan gør du

Rør alle ingredienser til tataren sammen, og smag den til med salt og peber. Rør alle ingredienser til peberrodscremen sammen. Servér tataren oven på salatbladene med ristet brød og peberrodscreme til og fintsnittede radiser og løgringe henover.

Tip: Er du ikke så vild med råt kød, kan du også vælge at stege din tatar 4-5 min på hver side i lidt smør.

SE OGSÅ på Gastro.dk: 3 opskrifter på lækker landmad

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Tatar, Smørrebrød og Dansk mad