Rørt tatar med salat og peberrodscreme
Et simpelt og super velsmagende måltid.
Ingredienser
500 g tatar af hakket okseinderlår
2 spsk kapers, hakkede
2 spsk cornichoner, hakkede
2 spsk skalotteløg, hakkede
2 spsk mayonnaise
2 spsk sennep
1 tsk stærk paprika
salt og peber
Peberrodscreme:
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk mayonnaise
2 spsk peberrod, fintrevet
lidt salt
Til servering:
8 skiver ristet brød
8 salatblade
8 radiser
løgringe
Sådan gør du
Rør alle ingredienser til tataren sammen, og smag den til med salt og peber. Rør alle ingredienser til peberrodscremen sammen. Servér tataren oven på salatbladene med ristet brød og peberrodscreme til og fintsnittede radiser og løgringe henover.
Tip: Er du ikke så vild med råt kød, kan du også vælge at stege din tatar 4-5 min på hver side i lidt smør.
SE OGSÅ på Gastro.dk: 3 opskrifter på lækker landmad
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter