Rosmarinkylling med lun tomatsalat
SPONSORERET indhold

Rosmarinkylling med lun tomatsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
12. sep. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 kyllingefileter
1 spsk. olie
4 spsk. rosmarin
skal fra 1 usprøjtet citron
salt og peber
Lun tomatsalat:
½ courgette
1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 håndfuld salvieblade
400 g cherrytomater
2 spsk. balsamicoeddike
1 håndfuld rucola
1 håndfuld basilikumblade
salt og peber

  1. Flæk kyllingefileterne, men uden at skære dem helt igennem. bred kødet ud, og bank dem flade med håndroden. Pensl kødet med olie, og grill kyllingefileterne 1-2 min. på hver side på en grillpande, tjek, at kødet er gennemstegt. Hak rosmarinen fint, og drys det på kødet sammen med fintrevet citronskal, salt og peber.
  2. Skær courgette og løg i tern. Skær hvidløg i tynde skiver. Steg courgette og løg i olie et par min. tilsæt hvidløg og salvieblade, og steg 1 min. kom tomater og eddike på, og steg, til tomaterne begynder at blive møre. Sluk for varmen, og vend rucola og basilikumblade i. krydr med salt og peber. Server den lune salat til kyllingen.