Opskrift på rosmarinstegt kylling med squash, tomat og basilikum
SPONSORERET indhold

Rosmarinstegt kylling med squash, tomat og basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
29. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
3 | Total: 30 min

Ingredienser

1 rødløg
1 grøn squash
1 aubergine
3 tomater
3 spsk olivenolie
1 spsk tomatpure
lidt knust chili
salt og peber
2-3 spsk basilikum, hakket
3-4 kyllingebryster
olivenolie til stegning
2 hele fed hvidløg med skræl
1 kvist rosmarin, bladene heraf
salt og peber
½ bundt basilikum, grofthakket eller plukket

Tilbehør: groft brød eller ovnbagte/kogte kartofler samt en god salat.

Sådan gør du

Pil rødløget og skær det i tern. Skær squash, aubergine og tomat i små tern. Steg auberginetern gyldne på en pande med olivenolie. Tag dem af panden og steg rødløget mørt. Tilsæt squash, tomat, tomatpuré og chili, og lad det simre 10-15 min. til det opnår en tæt konsistens. Krydr med salt, peber og basilikum
Steg kyllingekødet på en pande med olivenolie, hele hvidløgsfed og rosmarin 6-7 min. på hver side til kyllingen er gennemstegt og saftig. Krydr med salt og peber.
Servér kyllingen med ratatouille og drys med groft plukket basilikum og spis kartofler eller groft brød og en god salat til.