Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: ca. 10 min.
Selve bundene er fryse-egnede
4 æg
125 g sukker
75 g hvedemel
25 g kartoffelmel
ca. 400 g lemoncurd
Tilbehør:
4 sharonfrugter (skiver)
2 grapefrugter (både)
Tilbehør: vaniljeis
- Pisk æg og sukker stift med en håndmikser. Sigt mel og kartoffelmel og vend det i æggemassen med en dejskraber. Smør dejen ud på et stykke bagepapir i et jævnt lag på ca. 30 x 40 cm.
- Bag bunden i en 200 grader varm ovn i ca. 8 min. Læg et stykke bagepapir på bordet. Drys med sukker. Vend kagebunden ud på bagepapiret. Fugt bagepapiret med lidt vand og træk forsigtigt papiret af.
- Skær kagebunden ud i to lige store stykker. Smør lemoncurd på ca. 4⁄5 af en kagebund, og rul den tæt sammen i et stykke bagepapir. Lad rouladen hvile i mindst 1 time i køleskabet.
- Anret skiver af roulade med sharonfrugter, grapefrugt og is.