SPONSORERET indhold
Rucolasalat med oksekød og ahornglaserede valnødder
4
Ingredienser
2 bøffer, skåret i skiver, eller 1 pakke kyllingelever
havsalt og peber
1 bundt rucola
1 håndfuld valnødder
2 spsk ahornsirup
Dressing
5 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 spsk dijon sennep
saft af ½ citron
havsalt
Sådan laver du rucolasalat
Steg bøffen/leveren på en pande i smør, så den er gennemstegt, og krydr med salt og peber. Lad dem køle af. Kom valnødderne på en varm pande og hæld siruppen over, så det syder og bobler. Lad det stege i 1 min. Og tag dem så af varmen, og lad dem køle af, så bliver de helt crispy og labre. Mix dressingen sammen, og bland den med rucola-salaten og den bøffen eller den stegte kyllingelever. Kom til sidst valnødderne på.