Rugboller
SPONSORERET indhold

Rugbolle med rygeostcreme, & grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få smagen af sommer med disse lækre rugboller

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
17. feb. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 store rug- eller fuldkornsboller
200 g rygeost 1 %
1 spsk god mayonnaise
salt, peber
evt. spidskommen
1 agurk
8-10 nye kogte, pillede kartofler
8-10 radiser
ærtespirer eller brøndkarse

Sådan gør du:

  1. Flæk bollerne. Rør rygeosten med mayonnaise og smag til med salt og peber og evt. lidt spidkommen.
  2. Høvl agurken i skiver på langs, skær kartofler og radiser i skiver − evt. også på den lange led.
  3. Smør bollerne med rygeostcremen og læg dem sammen med alle de grønne sager.

Energi pr. person: 380 kcal, fedt 13%, protein 17%, kulhydrat 70%