Rugbrødsmuffins
SPONSORERET indhold

Rugbrødsmuffins med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gode til den søde tand ud på eftermiddagen. De kan også fryses.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
22. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
12 store muffins

Ingredienser

4 dl vand
20 g gær
½ tsk salt
1 tsk kanel
50 g havreklid
100 g mandelmel
100 g hvid hvedemel
130 g rugmel
4 spsk macadamianøddeolie
1 æg
100 g mørk chokolade 70%, hakket
evt. hasselnødder eller chokolade som topping

Sådan gør du

1/Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt salt, kanel, klid, mel, olie og æg, samt hakket chokolade.

2/ Rør grundigt, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 3 timer.

3/ Fordel dejen i muffinsformene, og pynt med hakkede hasselnødder eller lidt ekstra chokolade på toppen.

4/ Bag dem i ovnen ved 180 grader med varmluftovn i ca. 25-30 minutter.

PRØV OGSÅ: Rugbrødsflutes med hasselnødder

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk