Rughapser
SPONSORERET indhold

Rughapser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bag selv lækre sandwichboller til picnickurven, frokosten eller morgenbordet.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
9 stk.

Ingredienser

Rughapser

 

25 g gær
2½ dl lunkent vand
200 g fromage frais
1 æg
1½ tsk. salt
1 spsk. olie
200 g groft rugmel
1½ dl hørfrø
ca. 375 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling


Pynt:
3-4 spsk. sesamfrø

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time. Udrul dejen til en 3 cm høj plade. Skær i 9 firkantede boller.
  2. Lad bollerne efterhæve ca. 30 min. med et rent klæde over. Pensl med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag bollerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.