SPONSORERET indhold
Rughapser
Bag selv lækre sandwichboller til picnickurven, frokosten eller morgenbordet.
9 stk.
Ingredienser
Rughapser
25 g gær
2½ dl lunkent vand
200 g fromage frais
1 æg
1½ tsk. salt
1 spsk. olie
200 g groft rugmel
1½ dl hørfrø
ca. 375 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
Pynt:
3-4 spsk. sesamfrø
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time. Udrul dejen til en 3 cm høj plade. Skær i 9 firkantede boller.
- Lad bollerne efterhæve ca. 30 min. med et rent klæde over. Pensl med æg, og drys med sesamfrø.
- Bag bollerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.