Opskrift på rugsandwich med ærtecreme og laks
SPONSORERET indhold

Rugsandwich med ærtecreme og laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g ærter
1 tsk wasabicreme
salt, peber
1 agurk
1/2 dl risvinseddike
1/4 dl sukker
2 tsk sort sesam
dild
8 skiver groft fuldkornsrugbrød, 400 g i alt
salat eller ærteskud
400 g røget laks i skiver.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    532 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    49 %

Sådan gør du

Hak ærterne med wasabicreme i en multihakker og smag til med salt og peber.
Skær agurken i skiver og vend dem i risvinseddike blandet med sukker og sesam.
Lad agurken trække 15 min. og drys godt med klippet dild.
Smør brødene med ærtecreme og læg dem sammen med salat, laks og syltet agurk.