Rullepølse med persille
SPONSORERET indhold

Rullepølse med persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
06. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(1 rullepølse)

Ingredienser

1 saltet svineslag, ca. 1½ kg (bestil den hos slagteren 2-3 dage før)
Fyld:
1½ tsk. salt
2 tsk. groftkværnet peber
½ tsk. stødt allehånde
1 dl hakket løg
2 dl hakket persille

  1. Bank evt. slaget lidt ud, så tykkelsen er ensartet.
  2. Drys med salt, peber og allehånde. Fordel løg og persille over. Rul slaget stramt sammen som en roulade. Snør pølsen stramt med en bomulds kødsnor.
  3. Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til lige at kunne dække pølsen. Kom pølsen i. Kog den ca. 2 timer. Tag pølsen op på et fad. Lad den køle af, til den er lunken.
  4. Læg pølsen i en fryseegnet plastpose, der også kan tåle varme. Læg pølsen i posen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over. Læg noget tungt i den øverste form, og bind evt. formene stramt sammen med snor. Stil pølsen i køleskab natten over.