SPONSORERET indhold
Russisk landbrød med drys af kaffe
1
Ingredienser
50 g gær
2 tsk. kaffepulver
6 dl lunken vand
50 g smeltet smør
1 spsk. salt
3 spsk. sirup
½ spsk. æbleeddike
1 tsk. knust kommen
½ spsk. knust fennikel
5 spsk. ristede løg
450 g rugmel
250 g fuldkornsmel
cirka 450 g hvedemel
1 æg
2 spsk. malede kaffebønner.
Sådan gør du
Rør gæren ud i lidt af vandet sammen med kaffepulveret. Kom resten af ingredienserne i, men hold lidt igen med hvedemelet.
Saml dejen og ælt den på bordet med så meget af melet, som den kan tage. Lad dejrn hæve i cirka 45 minutter. Form den til to kugler, og læg dem på en plade. Lad dejen efterhæve i cirka 20 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og drys med malede kaffebønner.
Bag brødene ved 180 grader i 40 minutter.