SPONSORERET indhold
Russisk rødbedesuppe med ingefær
Den russiske rødbedesuppe er krydret med ingefær, som passer godt i al slags mad.
4 personer
Ingredienser
20 g ingefær
1 løg
1 stor gulerod
1 rød peberfrugt
2 rødbeder
2 stilke blegselleri
3 kartofler
200 g hvidkål eller spidskål
25 g smør
1 tsk. hel kommen
1½ liter grøn bouillon
Ingefærcreme:
1½ dl cremefraiche 38 %
1 spsk. ingefær
salt
Tilbehør: groft brød
- Skær ingefær i papirtynde skiver, løget i både, gulerødder i skrå skiver, peberfrugt i tern, rødbede i tynde stave, kartofler i tern, hvidkål i lidt grove stykker, og blegselleri i skiver. Varm smørret på en pande eller i bunden af en gryde, og steg grønsagerne. Tilsæt kommen, og hæld bouillon på. Lad det koge, til rødbederne er møre. Smag til med salt og peber.
- Rør cremefraiche og ingefær sammen, og smag til med ingefær og salt.
- Server suppen med cremefraiche og brød til.