Russisk rødbedesuppe med ingefær
SPONSORERET indhold

Russisk rødbedesuppe med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den russiske rødbedesuppe er krydret med ingefær, som passer godt i al slags mad.

Af: Susanne Engelstofte Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
19. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

20 g ingefær
1 løg
1 stor gulerod
1 rød peberfrugt
2 rødbeder
2 stilke blegselleri
3 kartofler
200 g hvidkål eller spidskål
25 g smør
1 tsk. hel kommen
1½ liter grøn bouillon
Ingefærcreme:
1½ dl cremefraiche 38 %
1 spsk. ingefær
salt
Tilbehør: groft brød

  1. Skær ingefær i papirtynde skiver, løget i både, gulerødder i skrå skiver, peberfrugt i tern, rødbede i tynde stave, kartofler i tern, hvidkål i lidt grove stykker, og blegselleri i skiver. Varm smørret på en pande eller i bunden af en gryde, og steg grønsagerne. Tilsæt kommen, og hæld bouillon på. Lad det koge, til rødbederne er møre. Smag til med salt og peber.
  2. Rør cremefraiche og ingefær sammen, og smag til med ingefær og salt.
  3. Server suppen med cremefraiche og brød til.