Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sådan koger du fjordrejer
Foto: Jester Glyrskov

Sådan koger du fjordrejer - opskrift fra Hendes Verden

Sådan koger du fjordrejer

Få den komplette guide til hjemmepillede fjordrejer.

(4 personer)
Print

1 kg levende fjordrejer
2 l vand
3 spsk. salt
1 tsk. sukker
1 lille bdt. dild

  1. Kom rejerne i en sigte, og skyl dem under koldt vand.
  2. Bring vandet i kog. Tilsæt salt, sukker og dild. Kom rejerne i det spilkogende vand, og kog op. Rør forsigtigt rundt i rejerne. Tag gryden fra varmen, når alle har skiftet farve. Lad rejerne trække 5-10 min. i kogelagen.
  3. Hæld rejerne op i en sigte, og køl dem lidt af. Pil rejerne, mens de stadig er lune, det er det letteste.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Skaldyr, Rejer og Forret