Sådan laver du quesadillaer
Quesadillaer er en skøn, varmende aftensmad, som mætter og tilfredsstiller trangen til mexicansk mad.
Ingredienser
PANDEKAGE:
2 øko-æg
3 dl quinoamel
4 dl vand
1 knsp salt
kokosolie til stegning
2 dl tomatsauce (se opskrift nedenfor)
1/2 lille rødløg, finthakket
10 champignoner, hakkede
1 tsk paprika eller røget paprika (pimenton)
evt. 1 dl revet gedeost
TOMATSOVS:
2 dl semidried tomater
3 spsk Birkesød
3 spsk hvidvinseddike
2 tomater
himalayasalt
oregano
Sådan laver du quesadillaer
Tomatsovs:
Purer alle ingredienser til tomatsaucen grundigt, og smag til med salt og oregano. Kan bruges i stedet for ketchup og som tomatsauce.
Pandekage:
Pisk æg, quinoamel, vand og salt grundigt sammen til en dej.
Smelt lidt kokosolie på en varm pande. Hæld lidt dej på panden, og drej den, så dejen fordeles.
Bag pandekagen ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side. Fortsæt, til dejen er brugt op.
Rør tomatsauce, rødløg, champignon og paprika sammen, og fordel det på halvdelen af hver pandekage. Drys med revet gedeost, og fold pandekagen. Bag pandekagerne i ovnen ved 200 grader i 7 minutter, til osten er smeltet.
Servér med guacamole og masser af grøn salat.
PRØV OGSÅ: Sådan laver du en grøn superfood-salat