Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater
SPONSORERET indhold

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum. Foto: Jepser Glyrskov
29. apr. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2-4

Ingredienser

1 bundt koriander
500 g daddeltomater
2 dåser tun i olie
1 bundt forårsløg
salt og peber

Tilbehør:
Groft brød eller ristet rugbrød og under alle omstændigheder citron

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Skyl og hak korianderbladene, og gem lidt til pynt. Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber, og stil dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i 20 min. Rør tunen med lidt af olien fra dåsen, salt og peber og hakket koriander. Rens forårsløgene, skær dem i tynde ringe, og vend i tunen, men gem lidt til pynt. Når tomaterne er bløde, men stadig har facon, vendes de op i tunen, der serveres med groft brød eller ristet rugbrød.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat