Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater
Foto: Jepser Glyrskov Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

plate 2-4
printer Print

1 bundt koriander
500 g daddeltomater
2 dåser tun i olie
1 bundt forårsløg
salt og peber

Tilbehør:
Groft brød eller ristet rugbrød og under alle omstændigheder citron

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Skyl og hak korianderbladene, og gem lidt til pynt. Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber, og stil dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i 20 min. Rør tunen med lidt af olien fra dåsen, salt og peber og hakket koriander. Rens forårsløgene, skær dem i tynde ringe, og vend i tunen, men gem lidt til pynt. Når tomaterne er bløde, men stadig har facon, vendes de op i tunen, der serveres med groft brød eller ristet rugbrød.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat

Se, hvad vi ellers skriver om: Tunsalat