Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater
Foto: Jepser Glyrskov Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2-4 Person(er)

1 bundt koriander
500 g daddeltomater
2 dåser tun i olie
1 bundt forårsløg
salt og peber

Tilbehør:
Groft brød eller ristet rugbrød og under alle omstændigheder citron

Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater

Skyl og hak korianderbladene, og gem lidt til pynt. Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber, og stil dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i 20 min. Rør tunen med lidt af olien fra dåsen, salt og peber og hakket koriander. Rens forårsløgene, skær dem i tynde ringe, og vend i tunen, men gem lidt til pynt. Når tomaterne er bløde, men stadig har facon, vendes de op i tunen, der serveres med groft brød eller ristet rugbrød.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tunsalat