SPONSORERET indhold
Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater
Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum.
Foto: Jepser Glyrskov
2-4
Ingredienser
1 bundt koriander
500 g daddeltomater
2 dåser tun i olie
1 bundt forårsløg
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød eller ristet rugbrød og under alle omstændigheder citron
Sådan laver du tunsalat med koriander og halvbagte tomater
Skyl og hak korianderbladene, og gem lidt til pynt. Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber, og stil dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i 20 min. Rør tunen med lidt af olien fra dåsen, salt og peber og hakket koriander. Rens forårsløgene, skær dem i tynde ringe, og vend i tunen, men gem lidt til pynt. Når tomaterne er bløde, men stadig har facon, vendes de op i tunen, der serveres med groft brød eller ristet rugbrød.
PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat