SPONSORERET indhold
Saftige oksebøffer med krydderurtesmør
Nu skal der grilles, og vi skal lave saftige oksebøffer med krydderurtesmør - mums!
4 personer
Ingredienser
Oksebøffer med krydderurtesmør
4 okseribeye-steaks eller entrecote a ca. 200 g stk.
olie til pensling
salt, peber
Krydderurtesmør:
50 g smør
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket ramsløg eller purløg
evt. 1 tsk. finthakket rød chili
Tilbehør:
små nye kartofler og salat (se under tip)
Sådan laver du oksebøffer med krydderurtesmør
- Pensl steaksene med olie. Krydr med salt og peber. Læg dem på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
- Rør blødt smør med krydderurter. Læg det på et stykke pergamentpapir, og rul til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær i skiver, og læg en skiveover hver af de varme bøffer på tallerknerne. Server resten til.