SPONSORERET indhold
Salade nicoise
Lækker sommermad, men også en perfekt ret til madpakken og picnickurven.
1 person
Ingredienser
1 kogt æg
½ rødløg
8 små sorte oliven
1 dåse tun
1 romainesalat
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
½-1 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør: groft brød og evt. brødcroutoner
- Kog ægget 7 min., og lad det køle af.
- Skær rødløg i tynde både, og arranger løg, oliven, drænet tun og salat skåret i mundrette stykker i en madkasse.
- Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten (gerne kort tid før salaten skal spises). Læg ægget skåret i kvarter øverst.
- Spis salaten med groft brød, og drys evt. croutoner over lige inden servering.