henrik duer bikini bootcamp opskrift
SPONSORERET indhold

Salade niçoise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker frokostsalat.

Af: Henrik Duer og Steen Høiberg Foto: Mikkel Adsbøl
05. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

150 g små kartofler
4 æg
100 g blandet salat
2 spsk olivenolie
½ citron
2 tsk dijonsennep
200 g grønne bønner
60 g ustenede oliven
50 g kapers
140 g tun i vand
150 g modne cherrytomater
salt og peber
lidt blandede krydderurter

Sådan gør du: Kog kartoflerne. Kog æggene i 8 minutter. Fordel skyllede og nippede salatblade i en dyb salatskål. Pisk olivenolie med citronsaft, dijonsennep, salt og peber sammen til en dressing. Vend kartofler, bønner, oliven og kapers i dressingen, og krydr med salt og peber. Anret oven på salatbladene. Læg tun i midten, skær æggene i både, og læg dem rundt om tunen. Pynt salaten med tomater skåret i kvarter og friske krydderurter.

● ● ● Energi pr. 100 gram: 96 kcal, fedt 5,6, protein 6,6, kulhydrat 4,9