Opskrift på salade nicoise
SPONSORERET indhold

Salade nicoise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den kendte, franske salat er rigtig god til frokost på grund af de mange proteiner.

Af: DDV Foto: Mikkel Adsbøl
21. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

50 g blommetomater salatblade
50 g forårsløg
50 g agurk
15 g sorte oliven (gerne salte, soltørrede)
60 g tunbøf
1 smilende æg (kogt ca. 5 min)
10 g olie
5 g balsamicoeddike
basilikumblade
30 g brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    364 Kcal
  • Fedt:
    46 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    24 %

Sådan laver du salad nicoise:

Del tomaterne og salatbladene. Snit forårsløget og agurken. Kom grønsagerne i en dyb tallerken og drys oliven henover.

Varm en pande op uden fedtstof. Steg tunen lynhurtigt, så den er brun udenpå og rød inden i. Køl tunen lidt af, skær den i tynde skiver og læg dem oven på salaten sammen med ægget.

Pisk olie og balsamicoeddike sammen, fordel dressingen over salaten og pynt med basilikumblade. Server salaten med brødet til.

Prøv også fisk med tzaziki