Salat af jordskokker & rucola
SPONSORERET indhold

Salat af jordskokker & rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jordskokker er noget af det skønneste. Bagte, stegte, friterede, purerede eller som her, rå. Nyd dem i tynde skiver, og husk, at de skal have godt med syre, dels for smagen, og dels så de ikke oxiderer og bliver grimme.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
20. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Tilbehør til 2 personer
½ dl citronsaft
2 spsk flydende honning
3 spsk olivenolie
250 g jordskokker
1 bananskalotteløg
1 æble
100 g rucola
100 g blød gedeost
salt og peber

Sådab gør du:

Rør citronsaft med honning og olivenolie.

Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i tynde skiver.

Skær løget i tynde skiver, og skær æblet i små tern. Kom det hele i dressingen, efterhånden som det er klart, så det ikke bliver brunt.

Vend rucolaen med lidt af dressingen, og anret den på et fad toppet med jordskokkerne og resten af dressingen.

Top med brud af gedeost, krydr med salt og peber, og servér straks. 

PRØV OGSÅ: Ristede rosenkål med pocherede æg