SPONSORERET indhold
Salat med andebryst
Tænk fremad, når du laver aftensmad: Er der noget, du kan forberede til dagen efter, mens du alligevel er i køkkenet? Stille et par andebrystfileter i ovnen, så de er klar til middagen næste dag f.eks.?
4 personer
Ingredienser
300 g spæde spinatblade
1 peberfrugt
3 gulerødder
1 spsk. sesamfrø
lidt olie, gerne chili- eller sesamolie
100 g risnudler
salt
2 stegte og afkølede andebrystfileter
Dressing:
saft af 3 limefrugter
sukker eller flydende honning efter smag
1-2 spsk. østerssauce
2-3 spsk. fishsauce
1 tsk. revet ingefær
- Rør dressingen sammen, og smag den til.
- Skyl spinaten, skær den skyllede peberfrugt i strimler og de skrabede gulerødder i tynde skiver.
- Rist sesamfrøene på en tør pande, og skrab dem over på en tallerken. Hæld lidt olie på panden, tilsæt spinat, gulerødder og