SPONSORERET indhold
Salat med asparges, spidskål, kartofler og røget laks
Skøn salat med røget laks, kartofler og asparges - let og sommerlig salat med masser af smag og en lækker dressing med dijonsennep.
4 personer
Ingredienser
250 g grønne asparges
1 lille spidskål
50 g blandede spæde salater
½ agurk
300 g cocktailtomater
600 g kogte og afkølede små nye kartofler
200 g røget laks
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
2 spsk. æble- eller hvidvinseddike
1 spsk. finthakkede kapers
1-2 tsk. skalotteløg i meget små tern
salt, peber
Pynt:
Dild
Sådan laver du salat med røget laks, asparges og kartofler
- Skær eller bræk den træede ende af aspargesene. Kog dem 2 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
- Snit spidskålen fint. Skyl og afdryp salaten godt. Skær agurken i tern. Skær tomaterne i både. Kom asparges, spidskål, salat, agurk og kartofler og tomater på et fad. Fordel laksestykker over.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Pynt med dild.