Salat med byg og chilidressing
SPONSORERET indhold

Salat med byg og chilidressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grov salat med spicy dressing — servér gerne salaten med et stykke grillet fisk til.

Af: Ditte Ingemann
26. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

2 dl perlebyg, kan erstattes af perlespelt eller rug
1 dåse kikærter a 240 g
100 g feta
3 forårsløg, finthakkede
1 håndfuld bredbladet persille, grofthakket

Dressing:
4 spsk olivenolie
½ citron, saft heraf
2 tsk chilisauce, evt. mere hvis du kan lide det stærkt
salt og peber

Sådan gør du

Kog byggen efter anvisning på pakken, dræn den, og lad den køle helt af. Bland byg og kikærter sammen, og smuldr feta henover. Vend forårsløg og persille i salaten. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Vend dressingen godt rundt i salaten, og den er klar til servering.

SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter