anne hjernøe salat med feta & hokkaido
SPONSORERET indhold

Salat med feta & hokkaido

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagfuld og farverig salat.

Af: Anne Hjernøe Foto: Anne Hjernøe
01. apr. 2016 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

1 hokkaido
6 spsk koldpresset jomfruolivenolie
1 spsk flydende honning
flagesalt
friskkværnet sort peber
4 blommer
1 radicchio eller blandede salater, efter smag
ekstra jomfru-olivenolie
god balsamico

Topping:
125 g fetaost
1 rød chili, mild
lidt blandede, grofthakkede krydderurter

Sådan gør du: Skær hokkaidoen over på midten, og rens den for kerner. Skær den i store både med skal − den kan godt spises. Bland olie, honning, salt og peber, og vend hokkaidobådene deri. Bag dem på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter. Lad dem køle af, til de er lune. Skær blommerne over, og fjern stenen. Steg dem ganske kort med snitfladen nedad på en grillpande i lidt olie. Skyl salaten, og slyng den tør, bræk den i mindre stykker, og fordel dem på et fad. Fordel den lune hokkaido over salaten sammen med blommerne. Rens chilien, og hak den fint. Dryp salaten med lidt olivenolie og balsamico. Drys med smuldret feta, chili, hakkede krydderurter samt en masse friskkværnet sort peber.