SPONSORERET indhold
Salat med figner og chufa
Fyr op for det grønne, ned for fedtet, og fejr festerne og hverdagen med salater, der er et helt måltid i sig selv.
4 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
Dressing:
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
3 spsk. balsamicoeddike
3 spsk. god olivenolie
Salat:
1 æble
Lidt smør og olivenolie
1 spsk. honning
½-1 radicchiosalat
Salt
2 hjertesalater
4 friske figner
2 dl udblødte chuffa
Næringsindhold
-
Energi pr. person:383 Kcal
Sådan gør du
- Læg chuffaen i blød i mindst 48 timer.
- Rør en dressing af sennep, honning, eddike og olivenolie.
- Skær æblet i små tern og fignerne i både.
- Steg æbleternene i lidt smør og honning – de må gerne blive let gyldne.
- Snit radicchioen groft, og kom den kort med på panden. Steg ganske kort. Krydr med salt.
- Anrét blade af hjertesalat på et fad. Top med lun radicchio, figner og chuffa.
- Dryp med dressingen og servér straks.