Salat med figner og chufa
SPONSORERET indhold

Salat med figner og chufa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fyr op for det grønne, ned for fedtet, og fejr festerne og hverdagen med salater, der er et helt måltid i sig selv.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. jan. 2019 | Opskrift | Fit living
4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Dressing:

1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
3 spsk. balsamicoeddike
3 spsk. god olivenolie

Salat:

1 æble
Lidt smør og olivenolie
1 spsk. honning
½-1 radicchiosalat
Salt
2 hjertesalater
4 friske figner
2 dl udblødte chuffa

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    383 Kcal

Sådan gør du

  1. Læg chuffaen i blød i mindst 48 timer.
  2. Rør en dressing af sennep, honning, eddike og olivenolie.
  3. Skær æblet i små tern og fignerne i både.
  4. Steg æbleternene i lidt smør og honning – de må gerne blive let gyldne.
  5. Snit radicchioen groft, og kom den kort med på panden. Steg ganske kort. Krydr med salt.
  6. Anrét blade af hjertesalat på et fad. Top med lun radicchio, figner og chuffa.
  7. Dryp med dressingen og servér straks.

Anbefalet til dig