Salat med figner og parmaskinke
SPONSORERET indhold

Salat med figner og parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv den lækre salat med figner og parmaskinke, der både er sød og saltet - og så kan den laves på bare 15 minutter.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønemann
17. jan. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Dressing:
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. flydende honning
½ fed hvidløg
3 spsk. eddike, gerne rødvinseddike
3-4 spsk. god olivenolie
Salt og peber

Salat:
1 lille rødløg
1 lille radicchio
1 hjertesalat
2 håndfulde rucola
4-5 friske figner
80 g parmaskinke i skiver

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    437 Kcal
  • Fedt:
    57 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    27 %

Sådan gør du

  1. Rør en dressing af sennep, honning, fintrevet hvidløg, eddike og til sidst olivenolie.
  2. Krydr med salt og peber. Skær løget i slanke både, og kom det i en skål med iskoldt vand. Lad det trække, indtil du skal bruge det.
  3. Pluk salaterne groft. Vend forsigtigt salaterne med afdryppede løg og dressing.
  4. Krydr salaten med salt og peber.
  5. Top med skinke, og servér straks.

Anbefalet til dig