SPONSORERET indhold
Salat med figner og parmaskinke
Prøv den lækre salat med figner og parmaskinke, der både er sød og saltet - og så kan den laves på bare 15 minutter.
2 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
Dressing:
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. flydende honning
½ fed hvidløg
3 spsk. eddike, gerne rødvinseddike
3-4 spsk. god olivenolie
Salt og peber
Salat:
1 lille rødløg
1 lille radicchio
1 hjertesalat
2 håndfulde rucola
4-5 friske figner
80 g parmaskinke i skiver
Næringsindhold
-
Energi pr. person:437 Kcal
-
Fedt:57 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:27 %
Sådan gør du
- Rør en dressing af sennep, honning, fintrevet hvidløg, eddike og til sidst olivenolie.
- Krydr med salt og peber. Skær løget i slanke både, og kom det i en skål med iskoldt vand. Lad det trække, indtil du skal bruge det.
- Pluk salaterne groft. Vend forsigtigt salaterne med afdryppede løg og dressing.
- Krydr salaten med salt og peber.
- Top med skinke, og servér straks.