Salat med figner og parmaskinke
Foto: Anders Schønemann Find den lækre salat her.

Salat med figner og parmaskinke

Prøv den lækre salat med figner og parmaskinke, der både er sød og saltet - og så kan den laves på bare 15 minutter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 2 personer

Dressing:
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. flydende honning
½ fed hvidløg
3 spsk. eddike, gerne rødvinseddike
3-4 spsk. god olivenolie
Salt og peber

Salat:
1 lille rødløg
1 lille radicchio
1 hjertesalat
2 håndfulde rucola
4-5 friske figner
80 g parmaskinke i skiver

Energi pr. person:
437 Kcal
Fedt:
57 %
Protein:
16 %
Kulhydrat:
27 %

Sådan gør du

  1. Rør en dressing af sennep, honning, fintrevet hvidløg, eddike og til sidst olivenolie.
  2. Krydr med salt og peber. Skær løget i slanke både, og kom det i en skål med iskoldt vand. Lad det trække, indtil du skal bruge det.
  3. Pluk salaterne groft. Vend forsigtigt salaterne med afdryppede løg og dressing.
  4. Krydr salaten med salt og peber.
  5. Top med skinke, og servér straks.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Parmaskinke, Nem aftensmad, Sund aftensmad og Hovedret