Salat med fisk, æg og kapers
SPONSORERET indhold

Salat med fisk, æg og kapers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
01. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge/Bagetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
ca. 300 g helt (eller anden hvid fisk, filet)
salt og peber
2-3 æg (kogt smilende, halve)
1 grønt salathoved (eller evt. flere slags salat)
3-4 tomater (i skiver)
2 spsk kapers
Vinaigrette: (olie-eddike-dressing)
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 tsk dijonsennep
2 tsk hvidvinseddike
salt og friskkværnet peber
evt. lidt friske krydderurter (hakkede)
Tilbehør:
flute eller andet hvidt brød

  1. Skær fisken ud i 4 stykker og læg dem på bagepapir på en bageplade. Krydr kødsiden med salt og peber.
  2. Sæt fisken i midten af en 200 grader varm ovn og bag ca. 8 min., til den er varm i midten. Hiv evt. skindet af.
  3. Rør en vinaigrette (dressing) og bland den med den skyllede salat.
  4. Anret salat med fisk, æg, tomatskiver og kapers. Nyd det med brød til.