Opskrift på græskarsalat med kylling
Foto: Mikkel Adsbøl Salat med græskar, tomat og kylling

Opskrift på græskarsalat med kylling

Salat med græskar, tomat og kylling

En lækker mættende salat med masse af grønsager og gode proteiner fra kyllingen.

printer Print
plate 4

½ hokkaido græskar
½ broccoli
1 bakke sherrytomater
½ bundt forårsløg
½ stk rødløg
2 stk kyllingebryster
4 spsk olivenolie
1 tsk hvid balsamico
2 spsk sukker
20 mandler med skal
salt og peber

Sådan laver du salaten

Skræl først græskaret og skær det derefter i grove tern. Kom ternene på en varm pande med olivenolie, og steg græskarternene møre. Del broccoli i små buketter. Når græskarternene er næsten møre, kommes broccolien på samme pande og sauteres i 2 min. Kom den lune græskar og broccoli op i en salatskål. Del tomaterne.Snit forårsløg og rødløg fint.

Vend cherrytomater, forårsløg og rødløg i salaten. Skær kyllingen i strimler, og steg den på samme pande, som grøntsagerne har været på. Kom kyllingestrimlerne i salaten. Lav en dressing af hvid balsamico, 2 spsk olivenolie og sukker. Vend dressingen med salaten, hak mandler groft og vend dem i salaten til sidst. Krydder med salt og peber og evt. grofthakket persille.