Salat med hummer og avocado
SPONSORERET indhold

Salat med hummer og avocado

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Okay! Hummer er virkelig luksus. Har du ikke lige hummerbudget-dag, er denne salat med jomfruhummerhaler eller nypillede rejer også ret delikat.

Af: Louisa Lorang Foto: Stine Christiansen / Skovdal.dk
03. okt. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 hummer (ca. 600 g)
1 spsk sukker
1 håndfuld salt
evt. 1 håndfuld dildstængler

Dressing:
½ dl limesaft
1 spsk flydende honning
3 spsk olivenolie
salt

Salat:
3 hjertesalathoveder
2 avocadoer
1 pink grapefrugt
5 radiser
1 håndfuld koriander

Sådan laver du salat med hummer og avocado

Bring en stor gryde med i kog med sukker, salt og evt. dildkviste. Afliv hummeren. Læg den på et spækbræt, og sæt en stor kokkekniv hurtigt ned mellem øjnene på den med et hårdt ryk, så den dør med det samme. Kom den i det kogende vand i 9-11 minutter. Tag den op, og lad den køle lidt. Pil hale og kløer af, og kødet ud. Skær det i mundrette stykker. Rør limesaft med honning og olivenolie. Smag dressingen til med salt. Skær salaterne i både, og avocadoen i tern. Skræl grapefrugten (også den hvide hinde), og skær den i fileter eller skiver. Skær radiserne i skiver. Vend grøntsagerne med dressingen. Anret salaten på et fad, og top med hummer og koriander. Krydr evt. med salt og peber. Server straks.

TIP
Brug salaten som en skøn frokostret eller brug den som forret. Og køb evt. hummer-kødet færdigt.


PRØV OGSÅ: Spinat-dhai-suppe med linser