Salat med laks og fennikel
Foto: Anders Schønnemann Find opskriften her.

Salat med laks og fennikel

Prøv den nemme salat med laks og fennikel, du kan lave på 15 minutter i den travle hverdag.

printer Print
clock 15 minutter
plate 2 personer

200 g varmrøget laks uden skind og ben
1 æble
1 fennikel
100 g blandet salat
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
Salt
40 g groft brød

Energi pr. person:
485 Kcal
Fedt:
38 %
Protein:
22 %
Kulhydrat:
40 %

Sådan gør du

  1. Pluk laksen i grove stykker. Snit æble og fennikel fint. Vend begge dele med salaten.
  2. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Smag til med salt.
  3. Anrét salaten, dryp med dressing og top med laks.
  4. Servér straks med groft brød til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Laks og Hovedret