Salsa med kidneybønner og ananas
SPONSORERET indhold

Salsa med kidneybønner og ananas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

100 g kidneybønner (eller 1 dåse kidneybønner)
1 lille ananas
4 forårsløg
4 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
evt. 2 tsk. tabascosauce
friskkværnet peber

  1. Bønnerne lægges i blød i rigeligt kold vand i 12 timer. Kog dem i frisk vand 1 time, lad dem dryppe af, og afkøl dem. Hvis du bruger dåsebønner, kommes de i en sigte og skylles under koldt vand inden brug.
  2. Skær skallen af ananassen, og skær kødet i tern. Stokken kasseres. Kom ananasternene i en skål sammen med bønnerne.
  3. Snit forårsløgene fint, og vend dem i sammen med citronsaft, salt, tabascosauce og friskkværnet peber.