Saltet lam med spidskål og tomat
SPONSORERET indhold

Saltet lam med spidskål og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kødet serveres i tern, så her kan du bruge den flade og den mørbradlignende muskel (yderlår og lårtunge) plus andre mindre reelle stumper kød.

16. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 spsk. salt
1 spsk. sukker
3-400 g lammekød
Vand til kogning
25 g smør
300 g cherrytomater
2-3 spidskål
Bredbladet persille
Kartofler efter appetit

  1. Bland salt og sukker, og gnid blandingen ind i kødet på alle sider. lad det hvile på køl i 24 timer, og skyl kødet rent i koldt vand.
  2. Kog kødet i 20 min. i en lille gryde med vand, der akkurat dækker.
  3. Smelt smørret, tilsæt halverede cherrytomater, kvarte spidskål og lidt af suppen fra kødet. damp grønsagerne under låg i 5-10 min., alt efter hvordan du foretrækker dem.
  4. Skær kødet i tern, og vend det i retten. drys med persille, og server med nye kartofler efter appetit.