Sandwich
SPONSORERET indhold

Sandwich med babygrønkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hurtig lækker frokost sandwich.

Af: Vibeke Lehn og Susanne Knutzen Foto: Nicolai Mørk og Henrik Freek
04. dec. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Sandwich med babygrønkål

4 gode store rugbrødsboller
en håndfuld babygrønkål, salat eller bladselleritoppe
200 g gravad filet eller røget mørbrad i skiver
Æblesalat:
2 spsk mayonnaise
2 spsk skyr
salt, peber
lidt sød sennep
1-2 stilke fintsnittet bladselleri
1 udkernet, finthakket æble
1 spsk velafdryppede kapers

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    66 %

Sådan gør du:

Begynd med salaten: Rør mayonnaise og skyr sammen, smag til med salt, peber og lidt sød sennep. Vend bladselleri, æble og kapers i cremen. Flæk rugbrødsboller igennem og læg dem sammen med kål, filet samt æblesalat.