SPONSORERET indhold
Sandwich med babygrønkål
Hurtig lækker frokost sandwich.
Af: Vibeke Lehn og Susanne Knutzen
Foto: Nicolai Mørk og Henrik Freek
4
Ingredienser
Sandwich med babygrønkål
4 gode store rugbrødsboller
en håndfuld babygrønkål, salat eller bladselleritoppe
200 g gravad filet eller røget mørbrad i skiver
Æblesalat:
2 spsk mayonnaise
2 spsk skyr
salt, peber
lidt sød sennep
1-2 stilke fintsnittet bladselleri
1 udkernet, finthakket æble
1 spsk velafdryppede kapers
Næringsindhold
-
Energi pr. person:500 Kcal
-
Fedt:18 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:66 %
Sådan gør du:
Begynd med salaten: Rør mayonnaise og skyr sammen, smag til med salt, peber og lidt sød sennep. Vend bladselleri, æble og kapers i cremen. Flæk rugbrødsboller igennem og læg dem sammen med kål, filet samt æblesalat.