Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sandwich
Foto: Nicolai Mørk Sandwich

Sandwich med røget mørbrad

Lækre rugbrødsboller med fyld.

Print

4 store rugbrødsboller a 100-110 g
RØDBEDESALAT:
2 mellemstore, kogte rødbeder i tern
1 udkernet æble i tern
1 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
salt, peber
1 spsk høvlet peberrod − eller efter smag
bredbladet persille
200 g røget mørbrad i tynde skiver
karse

Energi pr. person:
340 Kcal
Fedt:
16 %
Protein:
21 %
Kulhydrant:
63 %

Sådan laver du sandwich med røget mørbrad.

Begynd med salaten. Bland rødbede og æble. Rør skyr og mayonnaise sammen og smag til med salt, peber og peberrod. Vend cremen med rødbedeblandingen. Flæk og læg bollerne sammen med lidt kryddergrønt, rødbedesalat, røget mørbrad og karse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund frokost, Sandwich og Frokost