SPONSORERET indhold
Sarah Bernhard med orangesmag
Denne lækre klassiker med orangetvist kan fryses, så du altid har søde lækkerier i huset, hvis du får uventede gæster.
15 stk.
Ingredienser
2 dl piskefløde
100 g god, mørk chokolade
10 cm. usprøjtet appelsinskal
15 makroner (ca. 5 cm store)
Overtræk:
75 g chokolade
½ tsk. neutral olie
Pynt:
evt. kandiserede violer
- Kog forsigtigt fløden op med hakket chokolade og lidt appelsinskal. Rør massen glat, og køl den helt af.
- Fjern appelsinskallen, og pisk chokolademassen til creme. Fordel cremen på makronernes underside med en kniv, og stil dem i køleskabet til massen er stivnet.
- Smelt forsigtigt chokoladen i en lille skål, og bland den med lidt olie. Dyp kagernes fyld i chokoladen. Stik en kødnål eller stegegaffel ind i kagens bund, mens du dypper dem. Pynt med kaniserede violer. Frys kagerne ned, når de er helt afkølet.