Sarah Bernhard med orangesmag
SPONSORERET indhold

Sarah Bernhard med orangesmag

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne lækre klassiker med orangetvist kan fryses, så du altid har søde lækkerier i huset, hvis du får uventede gæster.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
02. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
15 stk.

Ingredienser

2 dl piskefløde
100 g god, mørk chokolade
10 cm. usprøjtet appelsinskal
15 makroner (ca. 5 cm store)
Overtræk:
75 g chokolade
½ tsk. neutral olie
Pynt:
evt. kandiserede violer

  1. Kog forsigtigt fløden op med hakket chokolade og lidt appelsinskal. Rør massen glat, og køl den helt af.
  2. Fjern appelsinskallen, og pisk chokolademassen til creme. Fordel cremen på makronernes underside med en kniv, og stil dem i køleskabet til massen er stivnet.
  3. Smelt forsigtigt chokoladen i en lille skål, og bland den med lidt olie. Dyp kagernes fyld i chokoladen. Stik en kødnål eller stegegaffel ind i kagens bund, mens du dypper dem. Pynt med kaniserede violer. Frys kagerne ned, når de er helt afkølet.