tacos
SPONSORERET indhold

Sundt tilbehør: Savoj-tacos med majs og mango

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bloggen Green Kitchen Stories deler ud af deres sunde favoritter.

Af: David Frenkiel, Luise Vindahl og Susanne Knutzen Foto: David Frenkiel og Luise Vindahl
10. mar. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

MAJS OG MANGOFYLD:
2 majskolber
450 g kogte sorte bønner, afdryppede
1 lille forårsløg, hakket fint
1 mango, skrællet og skåret i skiver
30 g kokosflager
saft og revet skal af 1 usprøjtet limefrugt
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 knsp cayenne, paprika og tørret oregano
havsalt

Rå cremefraichedressing:
150 g rå cashewnødder,
1 spsk æblecidereddike
saft af ½ citron
1 knsp havsalt

Tilbehør:
1 hoved savoykål eller 1 bundt sølvbeder
2 modne avokadoer, skåret i skiver
1 stor håndfuld korianderblade, hakket fint

Sådan gør du:

Skær majskernerne af kolberne og kom dem i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser til tacofyldet og vend det hele sammen.

Kør dressingen glat i en blender. Løsn forsigtigt bladene på kålhovedet et for et, fjern de grove midterribber og skær hvert blad over i to.

Læg en skefuld fyld på hvert blad efterfulgt af et dryp dressing og nogle skiver avokado. Drys med korianderblade, rul kålbladene sammen om fyldet og fæstn dem med en tandstik.