Opskrift på salat med savoykål á la cæsar-salad
SPONSORERET indhold

Salat med savoykål á la cæsar-salad

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en mere fyldig udgave af den klassiske Cæsar salad med savoykål.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
24. feb. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

4 skiver brød
1 spsk olivenolie
salt
1 savoykål

Dressing:
1/2 dl mælk
4 spsk mayonnaise
2 spsk Worchestershire-sauce
1 fed hvidløg, revet
100 g parmesan, revet
ekstra parmesanskiver til pynt.

Tilbehør: evt. kylling

Sådan laver du salaten

Riv/skær brødet i mindre stykker og rist det sprødt på en tør pande. Tag panden af varmen, dryp med olivenolie og drys med salt.

Skær kålen i mindre stykker og rør alle ingredienser til dressingen sammen. Vend salaten sammen og drys brødcroutoner og ekstra parmesanskiver ud over.

Servér evt. til stegt kylling