SPONSORERET indhold
Savoykål med kalkun, chili og citron
Salaten med kalkun, kål og chili er rig på protein og fattig på kalorier, og dermed perfekt, hvis du vil af med nogle kilo.
4
Ingredienser
8 store blade savojkål
200 g kogt eller stegt kalkunbryst
1 rød chili
1 bundt forårsløg
½ citron, saft og skal her, usprøjtet
4 spsk olivenolie
salt og peber
Sådan laver du savoykål med kalkun
Blancher savojkålen ved at komme den i letsaltet, kogende vand i to min. Tag den op og læg den i iskoldt vand. Snit kålen. Skær kalkunen i mindre tern. Hak chilien fint. Tag evt. kernerne ud, hvis du vil have en mild chilismag.Snit forårsløg fint.Bland det hele i en skål. Bland skallen fra citron i. Pres saften fra citronen over salaten og bland med 4 spsk olivenolie. Krydder med salt og peber og servér.