Opskrift på savoykål med kalkun, chili og citron
Foto: Mikkel Adsbøl Savoykål med kalkun, chili og citron

Opskrift på savoykål med kalkun, chili og citron

Savoykål med kalkun, chili og citron

Salaten med kalkun, kål og chili er rig på protein og fattig på kalorier, og dermed perfekt, hvis du vil af med nogle kilo.

printer Print
plate 4

8 store blade savojkål
200 g kogt eller stegt kalkunbryst
1 rød chili
1 bundt forårsløg
½ citron, saft og skal her, usprøjtet
4 spsk olivenolie
salt og peber

Sådan laver du savoykål med kalkun

Blancher savojkålen ved at komme den i letsaltet, kogende vand i to min. Tag den op og læg den i iskoldt vand. Snit kålen. Skær kalkunen i mindre tern. Hak chilien fint. Tag evt. kernerne ud, hvis du vil have en mild chilismag.Snit forårsløg fint.Bland det hele i en skål. Bland skallen fra citron i. Pres saften fra citronen over salaten og bland med 4 spsk olivenolie. Krydder med salt og peber og servér.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kalkun, Chili, Citron, Hovedret og Frokost