Schnitzel med grøn salat
SPONSORERET indhold

Schnitzel & powersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sæt gris på gaflen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
20. nov. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 store eller 8 mindre skinkeschnitzler (ca. 500 g)
salt, peber
salvieblade
2 tsk olivenolie
citronsaft

Powersalat:
3-4 gulerødder
3 rødbeder og bolsjebeder
1 snittet rødløg
en håndfuld salater
en håndfuld brombær
25 g ristede hasselnødder

Dressing:
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico evt. knust hvidløg

Sådan gør du: Drys kødet med salt og peber, og fæst et stort salvieblad på hvert stykke kød med en tandstik. Varm olien, og steg kødet i 2-3 minutter på hver side, dryp citronsaft over, og hold det varmt. Snit rødder og beder i mundrette stykker, bland dem med rødløg, salater, brombær og nødder. Vend salaten med den sammenpiskede dressing. Smag godt til med salt og peber. Server salaten til kødet.

Energi pr. person: 410 kcal, fedt 30 %, protein 34 %, kulhydrat 36 %