Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: 60 min.
8 kalve- eller skinkeschnitzler af inderlår
1 spsk. olie
4 dl bouillon
salt og peber
Fyld:
4 spsk. persille
4 forårsløg
50 g mandler
Tomatsovs:
2 ds. flåede og hakkede tomater
1 løg
1 fed hvidløg
sky fra kødet
Tilbehør: pasta og salat
- Bank kødet lidt ud med en kødhammer og skær hver schnitzel i 2 stykker på tværs.
- Bland hakket persille, hakkede forårsløg og hakkede mandler og fordél det på kødstykkerne.
- Rul kødet omkring fyldet og fæstn med kødnåle.
- Brun rullerne på en pande i olie. Drys med salt og peber. Kom bouillonen ved og kog op. Kog rullerne møre i 30-45 min. under låg.
- Tomatsovs: Kog tomater, hakket løg, hakket hvidløg og siet sky fra kødrullerne op i en gryde. Lad det simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
- Kom rullerne i sovsen og varm det kort igennem.