Schnitzelruller

Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard

Schnitzelruller - opskrift fra Hjemmet

Schnitzelruller

En elsket klassiker i ny version.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: 60 min.
8 kalve- eller skinkeschnitzler af inderlår
1 spsk. olie
4 dl bouillon
salt og peber
Fyld:
4 spsk. persille
4 forårsløg
50 g mandler
Tomatsovs:
2 ds. flåede og hakkede tomater
1 løg
1 fed hvidløg
sky fra kødet
Tilbehør: pasta og salat

  1. Bank kødet lidt ud med en kødhammer og skær hver schnitzel i 2 stykker på tværs.
  2. Bland hakket persille, hakkede forårsløg og hakkede mandler og fordél det på kødstykkerne. 
  3. Rul kødet omkring fyldet og fæstn med kødnåle.
  4. Brun rullerne på en pande i olie. Drys med salt og peber. Kom bouillonen ved og kog op. Kog rullerne møre i 30-45 min. under låg.
  5. Tomatsovs: Kog tomater, hakket løg, hakket hvidløg og siet sky fra kødrullerne op i en gryde. Lad det simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
  6. Kom rullerne i sovsen og varm det kort igennem.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Schnitzel og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg